VABILO NA STRELSKO URJENJE IN DRUŽENJE

Območno združenje Slovenskih častnikov Idrija Cerkno vabi na drugo in predvidoma zadnje strelsko urjenje v letošnjem letu. Izvedli bodo strelsko urjenje z različnimi orožji, predvsem s pištolami in revolverji v lasti naših članov.

Dogodek bo potekal v nedeljo 15. 10.2017. Aktivnosti se pričnejo točno ob 10:00 in se zaključijo najkasneje ob 13:30. Kraj izvedbe, tako kot običajno, strelišče Lajše nad Cerknim.

Vse člane, ki imate v lasti kratkocevna orožja prosijo, da le to prinesejo  s seboj, tako kot je že v navadi. Ena pištola bo na voljo tudi s strani članov kluba za praktično streljanje. Strelivo (kdor ne bo imel lastnega) plačajo udeleženci glede na dejansko porabo. Vsi udeleženci tudi sami poskrbimo za zaščitna sredstva (sluh in vid) – nekaj teh sredstev bo na strelišču, vendar ne dovolj za vse.

Po zaključku streljanja sledi analiza ob prigrizku, za katerega bo poskrbljeno s strani vodstva O ZSČ.

Člani ZSČ in /ali ZVVS poleg sebe lahko prijavite tudi polnoletne nečlane. Prijave so za vse OBVEZNE zaradi naročanja streliva in ostale logistike. Vse prijave zbirajo izključno na GSM številki 031 697 883 (Brane Tušar) in sicer do vključno petka 13. oktober do 10. 00.

V primeru slabega vremena aktivnost odpade.