ZBOR ČLANIC IN ČLANOV OZ VVS IDRIJA CERKNO

Članice in člani OZ VVS Idrija – Cerkno so se v soboto 17. 3. 2017 zbrali na rednem letnem zboru članov. Kot že nekaj let je zbor članov tudi letos potekal v stavraciji Nebesa  družbe Kolektor na Vojkovi ulici 10 v Idriji.

Poleg članic in članic so se zbora udeležili tudi številni gostje: Samo Bevk, svetovalec v kabinetu ministrice za obrambo, Vladimir Sedej, podpredsednik PO ZVVS Severneprimorske, Cveto Majnik OZ ZČS Idrija Cerkno, Miro Pogačnik iz OZ VVS Logatec, Izidor Krapež iz PVD Sever Severnoprimorske

Po uvodnih pozdravih so udeleženci najprej prisluhnili priložnostnem kulturnem programu, ki so ga pripravile učenke Osnovne šole Idrija.

V uradnem delu zbora so prisotni obravnavali in sprejeli poročila o delu v letu 2017, finančno poročilo za leto 2017, poročilo Nadzornega odbora in poročilo Častnega razsodišča.

Po razpravi o predlaganih načrtih za delo v letošnjem letu, pa so sprejeli program plana za leto 2018 in finančni plan za 2018.

V svečanem delu zasedanja so podelili priznanja ZVVS, ki so jih prejeli: Marko Mikuž, Darko Mavrič, Vid Šibelja, Drago Feltrin, Boris Novoselac in Alfrad Pregelj.

Po zaključenem uradnem delu zbora so se udeleženke in udeleženci zadržali še na prijateljskem druženju in obujanju spominov na dogodke, ki so jih skupaj doživeli.

Poročilo o delu in program dela OZ VVS Idrija Cerkno  sta objavljena v prehodnih prispevkih na tej spletni strani.