VABILO NA PRIMORSKO PROSLAVO OB 50. LETNICI TERITORIALNE OBRAMBE

Spoštovani bivši pripadniki Teritorialne obrambe Republike Slovenije

Vabimo vas na osrednjo Primorsko proslavo ob 50. obletnici ustanovitve Teritorialne obrambe, ki bo 6. oktobra 2018 v  Kosovelovi dvorani v Sežani s pričetkom ob 18.uri.

Želja organizatorja je, da se na posebni slovesnosti spomnimo razvojne poti vse od leta 1968, ko je bila z zakonom ustanovljena Teritorialna obramba Slovenije.
Vabljeni so vsi še živeči komandanti in člani štabov; conskih, pokrajinskih in občinskih štabov TO, komandanti in komandirji enot TO ter vsi ostali pripadniki Teritorialne obrambe, pa tudi pripadniki partizanskih enot, ki so sodelovali v osamosvojitveni vojni za Slovenijo.

Ker ne razpolagamo z naslovi vseh pripadnikov TO, prosimo vse, ki boste prejeli to vabilo, da o dogodku obvestite vse svoje bivše soborce, ki jih poznate in jih vljudno povabite, da se slovesnosti udeležijo. Zaradi morebitnega organiziranja avtobusnega prevoza vas prosimo, da vašo udeležbo na slovesnosti najavite na telefonski številki:
031 649 719- Lenca Kržišnik ali na 041 421 090- Jože erjavec, najkasneje do 3. oktobra 2018

Če bo dovolj prijavljenih (več kot 30 oseb), bomo organizirali avtobusni prevoz, ki bo peljal iz Cerknega ob 15.45 in pobiral udeležence na trasi poti. Stroške prevoza si bomo delili glede na število udeležencev.
V primeru, da bo premajhno število prijavljenih se bomo na slovesnost peljali z lastnimi vozili.
Če bo tako, bi bilo prav, da se medsebojno dogovorimo in racionaliziramo prevoz.

Vljudno vabljeni!