15.ODPRTO TEKMOVANJE V STRELJANJU Z MK PUŠKO

Člani Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Idrija-Cerkno  in Pokrajinski odbor ZVVVS Severne Primorske  so v soboto 29.6. na Vojskem pripravili že tradicionalno športno in družabno srečanje veteranov v okviru katerega so odlično izpeljali  15. odprto strelsko tekmovanje v streljanju z malokalibrsko puško.

 

Tekmovanja se je udeležilo 11 strelk in 77 strelcev iz petnajstih veteranskih organizacij iz vse Slovenije.
Pri moških je zmagal Marjan Pavlič (Kamnik-Komenda), drugi je bil Robi Cerar (Kamnik-Komenda), tretji pa Zdenko Čopi (Zgornje Posočje). Najboljši tekmovalec ekipe Idrija-Cerkno  je bil Slavko Zidarič na četrtem mestu.

Med ženskami je zmagala Martina Šmitek (Zgornja Gorenjska), na drugem in tretjem mestu pa sta bili tekmovalki ekipe Idrija-Cerkno Marta Jordan in Katja Likar .
Ekipno je prvo mesto osvojila ekipa OZ VVS Kamnik-Komenda, drugo ekipa PVD Sever Logatec in tretje ekipa OZ VVS Zgornja Gorenjska. Ekipa Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Idrija-Cerkno je osvojila četrto mesto.

Vse rezultate dosežene na strelskem tekmovanju si lahko ogledate v priloženi tabeli.Rezultati 15. odprtega strelskega tekmovanja z MK Vojsko 29.6.2019