ŽELIM VAM, DA OSTANETE ZDRAVI IN BOSTE IMELI MOŽNOST POMAGATI SEBI IN SVOJIM NAJBLIŽJIM

Spoštovana predsednik in sekretar Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo ter člani predsedstva ZVVS.

Nahajamo se v zelo občutljivem obdobju našega skupnega življenja v državi, za katero smo se skupaj borili v vojni za Slovenijo in ki smo jo v vseh teh letih skupaj ustvarjali. Zaradi korona virusa smo tudi mi zaskrbljeni za svoje in za zdravje vseh naših ljudi.
Generalni sekretar naše zveze vas je obveščal o posameznih usmeritvah vlade Republike Slovenije in nekaterih najbolj za naše zdravje odgovornih služb. Tako kot nekateri izmed vas, smo tudi mi prestavili glavni letni zbor na čas, ko bodo preklicani ukrepi vlade. Tudi v naslednjih dneh vas bomo obveščali o uvedenih ukrepih, sami pa jih lahko ažurno spremljate na spletnih straneh pristojnih organov in bodo veljali za celotno družbo. Naprošam vas, da nas v primeru potrebe po kakršnikoli pomoči našim članom obvestite in storili bomo vse, kar lahko in kar je v naši moči.
Zagotovo bodo sprejeti ukrepi pustili tudi močne posledice v gospodarstvu. Ko bodo dopuščale razmere se bo sestal sekretariat na posebni seji, na kateri se bomo pogovorili, kako z izvajanjem naših programov in o naši dejavnosti v letošnjem letu.

Spoštovani, prepričan sem, da bomo našli rešitev za naše delo v teh zahtevnih razmerah.
Ob tej priložnosti vam želim, da ostanete zdravi in s tem imeli možnost pomagati tako sebi in svojim najbližjim kot tudi vsem, ki bodo pomoči potrebni.
Prepričan sem, da bomo z upoštevanjem navodil strokovnih služb ohranili naše in tudi zdravje vseh naših državljank in državljanov!

Povzeto po pismu predsednika  ZVVS
Ladislava Lipiča