LETOŠNJE 17. VETERANSKO PRVENSTVO V VELESLAOMU JE ZARADI COVID 19 ODPOVEDANO

Kot smo napovedali že po odločitvi o preložitvi spominskih smučarskih tekem »Partizanske smučine Cerkno – 45« na kasnejši termin, se je 11.2.2021 po Zoom konferenci ponovno sestal Organizacijski odbor spominskih smučarskih tekem.
Na seji so obravnavali trenutne razmere, ki jih za organizacijo spominskih smučarskih tekem in s tem tudi 17. veteranskega prvenstva v veleslalomu, prinašajo omejevalni ukrepi zaradi preprečitve okužbe s Covid 19, pa tudi  snežne razmere na Smučarskem centru Cerkno in dolgoročno vremensko napoved.
Ob upoštevanju vsega navedenega je Organizacijski odbor ocenil, da izvedba tekmovanj tudi na kasnejši datum ni mogoča ter na sklenil, da se izvedba letošnjih spominskih smučarskih tekem »Partizanske smučine Cerkno – 45« in s tem tudi 17. veteranskega prvenstva v veleslalomu dokončno odpove.

Vse ljubitelje smučarskih tekmovanj se organizatorji zaradi odpovedi opravičujejo in jih prosijo za razumevanje.

S krajšo slovesnostjo bodo v soboto 20. februarja, organizatorji ter predstavniki veteranskih in domoljubnih organizacij simbolično počastili spomin na prve smučarske tekme v okupirani Evropi.