ČESTITKE ZA DRŽAVNI PRAZNIK IN NAJBOLJŠE ŽELJE V NOVEM LETU 2022

Spoštovane veteranke in veterani, dragi prijatelji!

Še nekaj dni nas loči od Dneva samostojnosti in enotnosti, ki nas spominja na plebiscit za samostojno Slovenijo leta 1990.

Poleg zgodovinskega sporočila, ki ga nosi ta praznik, bi nam ob premagovanju  krize  Covid 19 zelo prav prišla tudi politična enotnost, tolerantnost v medsebojnem komuniciranju  in splošno družbeno soglasje, ki je krasilo naše tedanje ravnanje in naše odločitve.

Poslavljamo se od leta, ki nam je prineslo številne preizkušnje.  Četudi smo bili v veteranski organizaciji prisiljeni našo dejavnost prilagajati omejevalnim ukrepov za preprečevanje okužbe, smo letos uspeli pripraviti nekaj tradicionalnih prireditev in srečanj bivših pripadnikov Teritorialne obrambe Idrija ter drugih dogodkov s katerimi ohranjamo spomin na čas slovenskega osamosvajanja.

Pred koncem leta smo na zboru članov obeležili 20 letnico našega delovanja in izvolili novo vodstvo našega združenja. Vsem, ki ste sodelovali pri pripravi in izpeljavi naših dogodkov, pa tudi tistim, ki ste se dogodkov samo udeleževali, se za vaš prispevek lepo zahvaljujemo. Za vaše sodelovanje se priporočamo tudi v prihajajočem letu.

Čestitamo vam državni praznik Dan samostojnosti in enotnosti. Praznujte ga z veseljem in zanosom!

Voščimo vam vesele božične in novoletne praznike!

Prihajajoče leto 2022, pa naj vam in vašim najdražjim prinese miru, zdravja, delovnih uspehov in obilo srečnih trenutkov!