ZAPROSILO ZA NAJAVO UDELEŽBE NA SREČANJU VETERANOV IN ČASTNIKOV V VELENJU

V soboto 17.9. 2022 bo v Velenju ob Velenjskem jezeru potekalo vseslovensko družabno srečanje veteranov in častnikov Slovenije.
Za vse udeležence bo zagotovljena malica (boni) ter zabavni program z ansamblom Veseli svatje. Predviden je tudi tehnični zbor Slovenske vojske in Policije.
Pričetek bo ob 11.00 uri (odhod iz Cerknega preko Idrije, Logatca okrog 8.00 ure) in zaključek ob 15.00 ure (povratek v Cerkno okrog 19.00 ure).
Vabilo in natančna navodila sledijo v kratkem.
Glede na število prijav udeležencev bodov organizatorji  skušali organizirati avtobusni prevoz. Cene prevozov so postale enormne, zato morajo zagotoviti čimbolj optimalen prevoz brez praznih sedežev.
Lansko leto se je srečanja udeležilo 20 udeležencev iz OZ VVS Idrija Cerkno. Bili so  zelo zadovoljni, bil je res pester program in dobre predstavitve,

Vse, ki se nameravate udeležiti srečanja organizatorji prosijo, da najkasneje do 2.9.2022 pošljete svojo najavo na mail : franci.ferjancic@siol.net

Po zbranih najavah in po prejemu dokončnega programa prireditve vam bodo organizatorji poslali dokončno vabilo in rok za definitivne prijave.