VABILO NA OGLED LETALSKEGA MITINGA AIRPOWER V AVSTRIJI

Po nekaj letih premora vas ponovno vabimo na letalski miting AIRPOWER, ki bo potekal v avstrijskem Zeltwegu. Ogled letos verjetno največjega letalskega mitinga v Evropi organizira Območno združenje Slovenskih častnikov Idrija Cerkno, vojni veterani pa se jim z zanimanjem pridružujemo.
Dogodka, ki se odvija cel prvi konec tedna v septembru, se bomo udeležili v soboto, 3. septembra 2022.
Stroške tokratnega ogleda dogodka v celoti krijejo udeleženci sami. Prispevek posameznika za udeležbo je 31€, če pa uspemo napolniti avtobus na 50 sedežev, se bo cena ustrezno znižala (proti 25€). Vstopnine ni, plača se torej samo stroške prevoza.
Celodnevna oskrba je »iz nahrbtnika«. Pijača na prizorišču je razmeroma draga, zato se vsak organizira po lastnih zmožnostih. Potrebno se je opremiti vremenu primerno, saj prizorišče ne omogoča pokritega prostora. Upoštevati je potrebno tudi, da se zadržujemo na prizorišču cca 7 ur – torej je zelo priporočljivo imeti s seboj zložljiv stol ali vsaj deko/podlogo za sedenje.
Informativne prijave za udeležbo na mitingu zbira zbira Matevž Rijavec po e-pošti matevz.rijavec33@gmail.com oziroma na telefonski številki 040 662 206 (pokličite po 18:30 oz. pošljite SMS sporočilo), NAJKASNEJE DO PONEDELJKA 29. 08. 2022 DO 12.00. Vsak ob prijavi sporoči tudi kontaktno številko, saj bo ob nezadostnem številu prijav (manj kot 42) ali ob odpovedi zaradi vremena, aktivnost odpovedana.
Avtobus bo krenil iz Cerknega ob 04.45 uri in bo pobiral po običajnih vstopnih postajah; Želin, Pirhova luknja, Spodnja Idrija, Idrija, Godovič in Logatec. Povratek v Cerkno se načrtuje okrog 22.00 zvečer.
Delite to vabilo tudi z vašimi prijatelji in znanci.