NA IZLET V BOSNO IN NA HRVAŠKO PO NAJAVLJENEM PROGRAMU

Dvodnevni izlet v Bosno in na Hrvaško – v Željavo, ki ga OZ VVS Idrija Cerkno v soboto in nedeljo 1. in 2.10.2022 organizira v sodelovanju z agencijo Avantura, bo izpeljan v skladu z objavljenim programom.
Za izlet je prijavljenih 38 udeleženk in udeležencev.
Glede na prijave bo avtobus iz trga v Cerknem odpeljali ob 04:45 uri.
Udeležence bo nato pobral na AP v Spodnji Idriji ob 05:10, na Marofu ob 05:12, v Idriji pred AP ob 05:15, v Godoviču ob 05:35 in na parkirišču P+R Dolgi most na Viču v Ljubljani ob 06: 10 uri.
Glede na število udeležencev se cena izleta poviša na 130 €/osebo (nismo zbrali 40 udeležencev?) Vse prijavljene, ki še niso vplačali akontacije v znesku 50,00 EUR, (ki se ob odpovedi ne vrača), vabimo da to strijo čimprej, bodisi z nakazilom na naslov: OZ VVS Idrija Cerkno, Vojkova ulica 2a, 5280 Idrija, TRR: 1915 7500 5771 210, namen nakazila: izlet Željava. Lahko pa akontacijo v gotovini izročijo tudi predstavnikom OZ VVS. Drugi obrok se bo plačal na avtobusu.

Nastanitev bo v dvoposteljnih sobah, zato predlagamo, da si izberete cimra za nočenje.
Priporočamo kakšen sendvič in pijačo v nahrbtniku, saj sta v ceno izleta vračunana samo večerja in zajtrk v Etno kompleksu Natura Art. Za kosilo se bomo ustavili med potjo (to bo spotoma organiziral vodič) vendar kosilo ni vračunano v ceni in se plača neposredno.
Za ogled letalske baze Željava je priporočljiva naglavna ali druga osebna svetilka, ker podzemni objekt ni osvetljen.Ne pozabite na veljaven osebni dokument za prehod državne meje.

Željava nekoč in danes (video):

Prostora bo dovolj in dobra družba bomo!