VELIKO ZANIMANJE ZA UDELEŽBO NA TRIDNEVNEM IZLETU V BOSNO

Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Idrija-Cerkno in Združenje borcev za vrednote NOB Idrija-Cerkno z zadovoljstvom sporočata, da je veliko zanimanje za tridnevni izlet v Bosno in Hercegovino, na katerega so od 5. do 7.maja 2023 povabili svoje članice in člane ter prijatelje in znance.

Kot smo že poročali bodo organizatorji udeležence popeljali v Konjic, kjer si bodo ogledali znamenit Titov bunker, nato se bodo v Jablanici udeležili otvoritve interaktivne potujoče razstave Mestnega muzeja Idrija “Partizanska bolnica Franja – skriti dragulj Evrope”. Naslednji dan si bodo ogledali znamenitosti Mostarja in se udeležili svečanosti ob 80 letnici Bitke na Neretvi. Zadnji dan pa si bodo ogledali znamenitosti mesteca Jajce in se v nočnih urah vrnili domov v Slovenijo.

Franci Ferjančič in Jože Jeram, ki zbirata prijave sporočata, da se je že pred iztekom prijavnega roka prijavilo toliko udeleženk in udeležencev izleta, da je avtobus že polno zaseden. Zbirajo samo še prijave »v rezervo«, če bi morda kdo od že prijavljenih udeležencev odpovedal udeležbo na izletu.
O nadaljnjih podrobnostih v zvezi z izletom vas bomo obveščali na tej spletni strani.