VABLJENI NA PROSLAVO V POČASTITEV DNEVA UPORA PROTI OKUPATORJU IN OB ZAKLJUČKU LITERARNEGA NATEČAJA »TUDI PRI NAS JE POTEKALO OSAMOSVAJANJE SLOVENIJE«

Vabimo vas na proslavo v počastitev Dneva upora proti okupatorju in na svečan zaključek letošnjega literarnega natečaja »Tudi pri nas je potekalo osamosvajanje Slovenije«.
Proslava bo v petek 26.4.2024 ob 10,30. uri v Modri dvorani v Idriji.
V okviru proslave bo OZ VVS Idrija Cerkno svečano razglasilo najboljše literarne prispevke, ki so prispeli na letošnji 13 literarni natečaj, njihovim avtorjem pa podelilo priznanja in priložnostne nagrade.
Proslavo pripravljajo učenci in učitelji Osnovne šole v Idriji.

OZ VVS Idrija Cerkno bo izdalo tudi posebno knjižico – Zbornik, v katerem so objavljeni vsi literarni prispevki, ki so prispeli na letošnji 13 literarni natečaj.
Pred koncem šolskega leta pa bo OZ VVS Idrija Cerkno za vse udeležence literarnega natečaja in njihove mentorje, organiziralo nagradno strokovno ekskurzijo.

OZ VVS Idrija Cerkno vsem občankam in občanom čestita za državni praznik Dan upora proti okupatorju!
Vodstvom osnovnih šol, prizadevnim mentorjem in vsem mladim avtorjem pa častita ob uspešno izpeljanem literarnem natečaju in se jim zahvaljuje za sodelovanje!